Kayserispor'dan Dursun Özbek'in otelinde konaklamalariyla ilgili elestirilere yanitMüzahim Zahid Tüzün- Kulüp basin sözcüsü Samet Koç: "Bahsi geçen oteli Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray statlarina yakin olmasi ve lokasyonu sebebiyle yillardir kullaniyoruz. Bu, önceki yönetimlerin baslattigi bir süreç" - "Aslinda kulüp olarak ben kendime de kiziyorum. Yani bunun önlemini alip, acenteyle iletisime geçip bu süreci buralara getirmeyebilirdik"

Kayserispor'dan Dursun Özbek'in otelinde konaklamalariyla ilgili elestirilere yanitMüzahim Zahid Tüzün- Kulüp basin sözcüsü Samet Koç: 
"Bahsi geçen oteli Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray statlarina yakin olmasi ve lokasyonu sebebiyle yillardir kullaniyoruz. Bu, önceki yönetimlerin baslattigi bir süreç"
- "Aslinda kulüp olarak ben kendime de kiziyorum. Yani bunun önlemini alip, acenteyle iletisime geçip bu süreci buralara getirmeyebilirdik"

KAYSERI (AA) - Kayserispor Kulübü Basin Sözcüsü Samet Koç, Istanbul'da Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek'in sahibi oldugu otelde konaklamalariyla ilgili yapilan elestirilere iliskin, "Bahsi geçen oteli Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray statlarina yakin olmasi ve lokasyonu sebebiyle yillardir kullaniyoruz. Bu, önceki yönetimlerin baslattigi bir süreç." dedi.

Kulübün YouTube kanalinda basin mensuplarinin ve taraftarlarin sorularini yanitlayan Koç, Kayserispor'u üst siralara tasimak için çalistiklarini söyledi.

Koç, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasinda deplasmanda Galatasaray ile yaptiklari maça iyi hazirlandiklarini ancak beklemedikleri bir maglubiyetle sahadan ayrildiklarini dile getirdi.

Istanbul'da Galatasaray Kulübü Baskani Dursun Özbek'in sahibi oldugu otelde kalmalariyla ilgili elestirilerin hatirlatilmasi üzerine Koç, sunlari kaydetti:

"Bahsi geçen oteli, Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray statlarina yakin olmasi ve lokasyonu sebebiyle yillardir kullaniyoruz. Bu, önceki yönetimlerin baslattigi bir süreç. Yillardir Galatasaray maçlarina bu otelden gidildiginde herhangi bir problem yoktu ancak bu yil olusan iklim, maalesef rakip takimin içinde bulundugu yaris diyelim, bu tip bir soruna neden oldu. Aslinda kulüp olarak ben kendime de kiziyorum. Yani bunun önlemini alip, acenteyle iletisime geçip bu süreci buralara getirmeyebilirdik.

Fenerbahçe'nin bu kadar ucuz bir gündeme sarilip ates edecegini açikçasi hiç aklima getirmedim. Çok üzüldüm çünkü Fenerbahçe yönetimi bizi çok iyi taniyor. Bizim sadece bir gece konaklamaya, böyle bir maçi satmayacagimizi çok iyi biliyor. Yani maç satma gibi bir cümleyi kurmak bile açikçasi bulundugumuz dönemde çok ayip. Biz kendilerine bunu açikçasi yakistiramadik. Tersinden baktiginiz zaman da Galatasaray'in da bir açiklamasi var. Burada sorun su, Galatasaray ile Fenerbahçe arasindaki bu sürtüsmenin maalesef malzemesi haline geldik. Çok yogun bir gündem olustu. Bence gündemi gereksiz yere mesgul eden olaydi."


- "Transfer tahtasini açmak için 6-7 milyon avroluk kaynaga ihtiyaç var"


Koç, bir taraftarin "Mensah'la sözlesme imzalanacak mi?" sorusunu "Mensah iyi bir oyuncu, Kayseri'de kalmasindan yanayiz ve buna dönük de bir teklifte bulunduk. Kendisinden cevap bekliyoruz." diye yanitladi.

Kulübün eskisi gibi yüksek gelirlere sahip olmadigini ve buna göre hareket ettiklerini anlatan Koç, futbolcularin maaslarinin ödenmedigi söylentilerinin de gerçegi yansitmadigini dile getirdi.

Koç, yönetim olarak süreci dogru yönetmeye çalistiklarini aktararak, "Her ay sadece 1 milyon avro maaslar var. Diger konulari bir kenara birakiyorum. Transfer tahtasini açmak için 6-7 milyon avroluk kaynaga ihtiyaç var. En az 3-4 milyon avro da yeni transferler için ihtiyaç var. Transfer tahtasi açilmazsa elimizdeki kadroyla önümüzdeki yil ligi bitiremeyiz. Hazin bir sona gider bu is." ifadelerini kullandi.