Huawei WATCH 4 ve WATCH 4 Pro akilli saat teknolojisinde sinirlari zorluyorFurkan Gençoglu-Huawei WATCH 4 Serisi’nde standart olarak bulunan TruSeen 5.0+ kalp atis hizi izleme özelligine sahip tibbi sinif EKG ve 8 kanalli optik kalp atis hizi sensörü, aritmi, kalp ritmi ve nabiz düzeni gibi kalp sagligi göstergelerinin dogru bir sekilde izlenmesini sagliyor

Huawei WATCH 4 ve WATCH 4 Pro akilli saat teknolojisinde sinirlari zorluyorFurkan Gençoglu-Huawei WATCH 4 Serisi’nde standart olarak bulunan TruSeen 5.0+ kalp atis hizi izleme özelligine sahip tibbi sinif EKG ve 8 kanalli optik kalp atis hizi sensörü, aritmi, kalp ritmi ve nabiz düzeni gibi kalp sagligi göstergelerinin dogru bir sekilde izlenmesini sagliyor

ISTANBUL (AA) - Huawei WATCH 4 ve WATCH 4 Pro, amiral gemisi bir akilli saatin ne olabileceginin sinirlarini zorluyor.

Huawei'den yapilan açiklamaya göre, yeni seri, en gelismis saglik yönetimi özellikleri paketi ile birinci sinif fütüristik estetik tasarima sahip. Bu akilli saat ile kullanicilar sagliklarini sik bir sekilde yönetebilir ve kendilerine özenli bir sekilde bakma konusunda daha proaktif olabiliyor.

Huawei WATCH 4 Serisi’nde standart olarak bulunan TruSeen 5.0+ kalp atis hizi izleme özelligine sahip tibbi sinif EKG ve 8 kanalli optik kalp atis hizi sensörü, aritmi, kalp ritmi ve nabiz düzeni gibi kalp sagligi göstergelerinin dogru bir sekilde izlenmesini sagliyor. Bu gelismis teknoloji, çesitli sonuçlarin hassas EKG analizini saglayarak kullanicilari düzensiz kalp atisi ve arteriyel sertlik gibi kalple ilgili önemli risklere karsi uyariyor.

Erken akciger fonksiyon bozuklugu belirtileri genellikle tespit edilmez, ancak Huawei WATCH 4 Serisi yeni Solunum Kontrolü ile bu sorunu ele aliyor. Solunum hizi, SpO2 araligi ve öksürük sesleri gibi objektif göstergeler, sigara içme veya hava kirliligi gibi risk bilgileriyle birlikte, tescilli bir solunum spektrumu analiz algoritmasi yardimiyla akciger sagligini degerlendiriyor.

Yeni tanitilan Huawei Saglik Uygulamasi, degerlendirme sonuçlarina ve özel tavsiyelere kolay erisim saglayarak kullanicilari önleyici tedbirler alma ve akcigerlerini koruma konusunda güçlendiriyor.

Huawei WATCH 4, Huawei TruSleep 3.0 ile gelismis uyku izleme özelligine de sahip. Uyku takibinde gelistirilmis dogrulukla, kullanicinin uyku süresini otomatik tespit etme ve vücut hareketi, kalp atis hizi ve HRV'ye dayali çoklu fizyolojik parametreleri analiz ederek uyku ve sekerlemelerin (hafif uyku, derin uyku, REM ve uyaniklik dahil) kapsamli uyku yapisini sunma yetenegine ek olarak uykunuzun kalitesini de kaydediyor.

Huawei WATCH 4 Pro, akilli saate lüks bir his veren havacilik sinifi titanyum kasaya sahipken, saat kadranindaki sektör lideri Küresel Safir Cam, günlük kullanima dayanacak saglamlikla sik bir dokunus katiyor. Huawei WATCH 4, fütüristik bir stil için aerodinamik estetik getiren 3D kavisli cam ile siyah paslanmaz çelik kasa tasarimina sahip. Ay ve alti farkli gezegeni temel alan saat kadranlari, serinin temasina uyum sagliyor.

Huawei WATCH 4 Pro, yüzde 71,72 ekran-gövde oranina sahip 1,5 inç Düsük Sicaklik Polikristal Oksit (LTPO) esnek ekrana ve 1Hz kadar düsük enerji tasarruflu Her Zaman Açik Ekran (AOD) bulunuyor. Huawei WATCH 4, yüzde 74'e varan ekran-gövde oranina sahip 1,5 inç LTPO esnek ekrana ve daha iyi görünürlük için 0,855 mm'lik ince bir çerçeve sunuyor. Her iki akilli saat de 30 metreye kadar serbest dalis direncini, 5ATM su direncini destekliyor ve IP68 derecesine sahip bulunuyor.??????? Huawei WATCH 4, temizlenmesi de kolay sportif, minimalist görünüme sahip siyah Floroelastomer kayisla birlikte geliyor.