Hentbolda Yildiz Kizlar Türkiye Sampiyonasi Kastamonu'da sürüyorÖzgür Alantor- Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi Ismail Bayraktar: "Çok keyifli maçlar seyrediyoruz. Hentbol ivme kazanan bir spor. Son yillarda elde ettigimiz basariyi milli takim düzeyinde basarilarla taçlandiracagimizi düsünüyorum"

Hentbolda Yildiz Kizlar Türkiye Sampiyonasi Kastamonu'da sürüyorÖzgür Alantor- Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi Ismail Bayraktar:
"Çok keyifli maçlar seyrediyoruz. Hentbol ivme kazanan bir spor. Son yillarda elde ettigimiz basariyi milli takim düzeyinde basarilarla taçlandiracagimizi düsünüyorum"

KASTAMONU (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonu tarafindan düzenlenen Yildiz Kizlar Türkiye Sampiyonasi, Kastamonu'da devam ediyor.

Türkiye'nin farkli illerinden 15 takimin katilimiyla dün baslayan sampiyonada maçlar, Kastamonu Atatürk Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu'nda oynaniyor.

Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurulu Üyesi Ismail Bayraktar, AA muhabirine yaptigi açiklamada, sampiyonanin 14 Nisan Cuma günü sona erecegini söyledi.

Zorlu bir mücadelenin ardindan takimlarin burada oynama hakkini elde ettigini belirten Bayraktar, "Yari finallerden ilk ikiyi alan takimlar buraya geldi. Dün birinci gün grup maçlari oynandi. Bugün de ikinci gün grup maçlari oynaniyor. Elemeler bittikten sonra Türkiye'nin en iyi 8 takimi kalacak. Onlar da 12-13 ve 14 Nisan'da maçlarini oynayacak. Bu maçlar sonucu Türkiye sampiyonu belirlenecek." dedi.

Maçlarin keyifli geçtigini anlatan Bayraktar, "Yildiz Milli Takim sporcularimiz da burada. Mili takim hocalarimiz da burada. Onlar da milli takima sporcu seçiyor. Gelecegimiz bu sporcular. Milli takimi bu sporcular olusturacak. Çok keyifli maçlar seyrediyoruz. Hentbol ivme kazanan bir spor. Son yillarda elde ettigimiz basariyi milli takim düzeyinde basarilarla taçlandiracagimizi düsünüyorum." diye konustu.

Kastamonu'nun hentbolda özel bir yeri oldugunu kaydeden Bayraktar, Kastamonu Gençlik ve Spor Il Müdürü Resat Asrak'a tesekkür ederek, "Ekibiyle her seyi hazirlamis. Kastamonu'nun çok büyük emegi var. Iki spor salonunu bize tahsis ettiler. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum." ifadelerini kulandi.