Grand Pera'da bu ay birçok konser müzikseverleri karsiliyorAise Hümeyra Akgün

Grand Pera'da bu ay birçok konser müzikseverleri karsiliyorAise Hümeyra Akgün

ISTANBUL (AA) - Beyoglu'nun tarihi yapilarindan Grand Pera, bu ay boyunca kültür, sanat ve müzik dolu bir programla sanatseverlerle bulusuyor.

Program kapsaminda bu aksam Italya çikisli DJ ve prodüktör Ivan Masa, Zoe Garden'da sahne alacak.

Çocuk yastan itibaren tutku haline getirdigi baglamasiyla Coskun Karademir, Emek Sahnesi'nde "Asik Veysel" gecesinde 20 Nisan aksami dinleyicileri ile bir araya gelecek.

Türkiye'de caz kulüplerinin aranilan ismi olarak belirtilen Istanbul Jazz Band Ece Göksu, 23 Nisan'da Emek Sahnesi'nde dinleyicileri ile bulusacak.

Dünya Koro Müzigi Sempozyumu kapsaminda 25-30 Nisan arasinda yine Emek Sahnesi, Sofia Vokalensembl, Nilüfer Çoksesli Korosu, Bogaziçi Mezunlar Korosu, Georgia Eyalet Üniversitesi Korosu, Koro Istanbul, 9 Eylül Üniversitesi Çok Sesli Korosu, Bogaziçi Gençlik Korosu, Vancouver Gençlik Korosu, Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Korosu, Devlet Çoksesli Çocuk Korosu, Cantemus Çocuk Korosu ve Fayha Ulusal Korosu'na ev sahipligi yapacak.

Aslihan And'in solo flüt repertuvarinin renkli eserlerini genis bir yelpazede seyirciyle bulusturdugu Solo Flüt Resitali ise 30 Nisan aksami Cercle d'Orient sahnesinde yer alacak.

Grand Pera etkinlik programina "www.grandpera.com" adresinden ulasilabilir.