Giresunspor, FIFA'ya basvuran oyuncularla ilgili sorununu çözmeye çalisiyorAtakan Çitlak- Kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz: "Champness disinda 3 oyuncu ile daha anlasma sagladik. Görüstügümüz oyuncularla ilgili olumsuz bir durum yok. Hepsi olumlu yaklasimlar gösteriyor" -"Giresunspor bu ligi çok sevdi. Bu ligde öyle ya da böyle kalacagiz. Sezonu 11-12. siralarda tamamlamak amacimiz"

Giresunspor, FIFA'ya basvuran oyuncularla ilgili sorununu çözmeye çalisiyorAtakan Çitlak- Kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz:
"Champness disinda 3 oyuncu ile daha anlasma sagladik. Görüstügümüz oyuncularla ilgili olumsuz bir durum yok. Hepsi olumlu yaklasimlar gösteriyor"
-"Giresunspor bu ligi çok sevdi. Bu ligde öyle ya da böyle kalacagiz. Sezonu 11-12. siralarda tamamlamak amacimiz"

GIRESUN (AA) - ATAKAN ÇITLAK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'un kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz, alacaklarindan dolayi FIFA'ya basvuran 11 futbolcunun 4'ü ile anlasma sagladiklarini bildirdi.

Ekiz, AA muhabirine yaptigi açiklamada, FIFA'nin, oyuncu alacaklarindan dolayi kulübe transfer yasagi getirdigini animsatti.

Yönetim kurulu olarak takimin içerisinde bulundugu zor durumun yani sira FIFA'daki dosyalarla ilgili de süreci yakindan takip ettiklerini belirten Ekiz, "FIFA'da süreci devam eden dosyalarimiz var. Bu konuda gerek hukuk departmanimiz gerekse yönetimimiz çok ciddi anlamda çalismalar yürütüyor. Haziran ayinda transfer yasagimizi kaldirmak için gereken ödemeyi yapmayi planliyoruz. 82 milyon lira gibi bir rakam. Haziranda tahtamizin açilmasini saglayamazsak ocak transfer döneminde açacagiz." diye konustu.

Daha önce Champness ile anlasildigi bilgisini kamuoyuyla paylastiklarini aktaran Ekiz, söyle devam etti:

"FIFA'da dosyasi bulunan Champness ile ödemesi konusunda anlastik. Champness disinda 3 oyuncu ile daha anlasma sagladik. Ancak sezon bitmedigi için bunlari dile getirmek istemiyoruz. Görüstügümüz oyuncularla ilgili olumsuz bir durum yok. Hepsi olumlu yaklasimlar gösteriyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Kimse endiselenmesin ve aklinda soru isareti olmasin. Zamani geldiginde bu konudaki son gelismeleri kamuoyuyla paylasacagiz."

Ekiz, bir yandan da mevcut kadrolarinda bulunan isimlerle yeniden sözlesme imzalanmasi için görüsmeler yaptiklarini kaydederek, yönetim kurulu olarak gelecek sezon yapilanmasiyla ilgili her türlü alternatifi degerlendirdiklerini söyledi.


- "Her maçimizda sonuna kadar 3 puan için savasacagiz"


Emrullah Ekiz, ligin 29. haftasinda konuk ettikleri Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek 11 maç sonunda 3 puan almanin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.

Sivas galibiyetinin kazanamama sanssizligini üzerlerinden atmalarini saglayacagini belirten Ekiz, Giresunspor için güzel günlerin yakin oldugunu dile getirdi.

Ekiz, bundan sonraki her maçin final niteliginde olduguna isaret ederek, "Zaten 6 maçimiz kaldi. Bu maçlara mutlak galibiyet parolasiyla çikacagiz. Toplayabildigimiz kadar puan toplayarak ligi üst siralarda tamamlamak istiyoruz. Önceligimiz bu. Her maçimizda sonuna kadar 3 puan için savasacagiz." diye konustu.

Sahalarindaki maçlarda 3 puandan baska düsüncelerinin olmadigini kaydeden Ekiz, sunlari söyledi:

"Disarida da kümede kalma mücadelesi verdigimiz rakiplerimizle oynayacagiz. Ankaragücü, Istanbulspor ve Ümraniyespor. Bunlarda da puan veya puanlar alacagiz. 'Bizi su kadar puan ligde tutar.' diye bir planlamamiz yok. Puan hesabi yapmamamizin nedeni zaten bizim ligden düsme gibi bir düsüncemiz yok. Giresunspor bu ligi çok sevdi. Bu ligde öyle ya da böyle kalacagiz. Sezonu 11-12. siralarda tamamlamak amacimiz. Oyuncularimiza, teknik heyetimize güveniyoruz, kenetlendik. Bu zor sürecin üstesinden gelecegiz. Kimse endise duymasin."