GÜNDEM / 10 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 10 Mart 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Kahramanmaras merkezli depremlere iliskin gelismeler takip ediliyor. (Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Cumhurbaskanligi Külliyesi'nde Litvanya Cumhurbaskani Gitanas Nauseda ile görüsecek, Türk Devletleri Teskilati Genel Sekreteri Kubaniçbek Ömüraliyev'i kabul edecek.

(Ankara/15.00/17.00) (Fotografli-Görüntülü)

3- CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Organize Sanayi Bölgesi, Cemal Gürsel Çadirkent, Güzelbahçe Belediyesi Konteyner Kent, Özalper Akfen Holding Çadirkent, Yesiltepe Muhtarligi, Akçadag Ören, Dogansehir Polat ve Dogansehir ilçe merkezine ziyarette bulunacak.

(Malatya/10.00-17.00) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Gaziantep AFAD Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenecek Türkiye Risk Kalkani Modeli'nin ikinci toplantisina baskanlik edecek.

(Gaziantep/14.30) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Türkiye Istatistik Kurumu, ocak ayi is gücü istatistikleri ile sanayi üretim endeksini ve insaat maliyet endeksini açiklayacak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA DIPLOMASI

1- Çin Ulusal Halk Kongresi Genel Kurul oturumunda devlet baskani, devlet baskani yardimcisi, meclis baskani ve Merkezi Askeri Komisyonun baskani seçilecek.

(Pekin) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesi Bitexen Giresunspor-VavaCars Fatih Karagümrük maçiyla baslayacak.

(Giresun/20.00) (Fotografli)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 28. haftasinda Anadolu Efes, Israil'in Maccabi Tel Aviv, Fenerbahçe Beko ise Ispanya'nin Barcelona takimini konuk edecek.

(Istanbul/20.30/20.45) (Fotografli)

3- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 20. hafta açilis maçinda AYOS Konyaspor Basketbol ile Türk Telekom karsilasacak.

(Konya/19.00) (Fotografli)

4- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 19. haftasinin ilk maçinda Nilüfer Belediyespor ile VakifBank karsi karsiya gelecek.

(Bursa/19.00) (Fotografli)

5- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 20. haftasi Hekimoglu Global Connect Travel BVI-Halkbank maçiyla baslayacak.

(Bursa/16.00) (Fotografli)

6- Karate 1 Seri A mücadelesi baslayacak, organizasyonun ilk gününde çesitli kategorilerde elemeler yapilacak.

(Konya) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.