Emlak Katilim, Balikesir subesini hizmete sunduErgin Garip- Banka, yil sonunda sube sayisini 120’ye çikarmayi hedefliyor

Emlak Katilim, Balikesir subesini hizmete sunduErgin Garip- Banka, yil sonunda sube sayisini 120’ye çikarmayi hedefliyor

ISTANBUL (AA) - Emlak Katilim, yeni subesini Balikesir’de hizmete sundu.

Emlak Katilim'dan yapilan açiklamaya göre, müsterilerinin finansal ihtiyaçlarini yenilikçi ürün ve hizmetlerle karsilayan Emlak Katilim, Türkiye’nin dört bir yaninda subelesme çalismalarini sürdürmeye devam ediyor.

Yilin ilk aylarinda pes pese açilislarini gerçeklestirdigi Iskenderun, Düzce, Karsiyaka, Manavgat, Imsan, Çorlu subelerinden sonra Balikesir subesini de hizmete alarak toplamda 87 subeye ulasti.

Sürdürülebilir ve yenilikçi finansman modellerini subeleri ve dijital kanallari üzerinden sunan banka, yil sonunda sube sayisini 120’ye çikarmayi hedefliyor.

Müsterilerine hizli ve masrafsiz bir sekilde bankacilik islemlerini gerçeklestirme imkani sunan Emlak Katilim’da; hesap isletim ücreti yok, müsteriler EFT-Havale, FAST gibi bankacilik islemlerini gerçeklestirirken ücret ödemiyor ve 20 binden fazla kamu bankasi ve PTT ATM’sinde ücretsiz islem yapabiliyor.

- POS cihazin cebinde

Gerek bireysel gerekse kurumsal tüm müsterilerinin hayatini kolaylastirmak üzere dijitallesmeyi odagina alarak yenilikçi çözümler üretmeye çalisan Emlak Katilim, bu anlayisa hizmet eden CepPOS ürünüyle, müsterilerinin cep telefonlarina indirdikleri uygulama sayesinde pos cihazi tasimaya gerek duymaksizin tüm kredi ve banka kartlarindan hizlica tahsilat yapabilmesini sagliyor.

Sektöre kazandirdigi ürünlerle hizmet kalitesini gelistirmeye devam eden banka, Türkiye’de ilk olma özelligini tasiyan “Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katilma Hesabi’ ile tasarruf sahibi müsterilerine finansman olarak kaynak saglamak istedikleri sektörü tercih etme imkânini sunuyor.

En fazla üç aylik vade ile kullandirilacak olan bankanin bu ürünü, vade uyumlu olmasinin yani sira kur koruma destegi de sagliyor. Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katilma Hesabini açmak isteyen müsteriler artik mobil sube üzerinden de islemlerini gerçeklestirebiliyor.

Henüz Emlak Katilim müsterisi olmayanlar da bulunduklari yerden görüntülü görüsme ile aninda bankanin müsterisi olarak mobil sube üzerinden hesap açilis islemlerini gerçeklestirebiliyor.