Dermatolog Uzm. Dr. Mehmet Uzun, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde göreve basladiAbdulkadir Günyol

Dermatolog Uzm. Dr. Mehmet Uzun, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde göreve basladiAbdulkadir Günyol

ISTANBUL (AA) - Dermatoloji Uzmani Dr. Mehmet Uzun, Medical Point Gaziantep Hastanesi kadrosuna katildi.

Hastaneden yapilan açiklamaya göre, Medical Point Gaziantep Hastanesi dermatoloji kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu baglamda, Uzm. Dr. Mehmet Uzun hastanenin dermatoloji bölümünde hasta kabulüne basladi.

Uzun, 2014'te Gaziantep Üniversitesi Tip Fakültesi'nden mezun oldu. Uzmanlik egitimini 2019'da Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nde tamamlayan Uzun, Türkiye'nin birçok yerinde görev yapti.

Uzun, sirasiyla 2019-2020 yillari arasinda Hatay Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde, 2020-2021'de Sanliurfa Mehmet Akif inan Egitim Arastirma Hastanesi'nde, 2021-2022'de Islahiye Devlet Hastanesi'nde dermatoloji uzmani olarak görev yapti. Kahramanmaras'ta özel bir hastanede bir yil görev yapan Uzun'un, birçok bilimsel arastirma ve yayini literatürde yer aliyor.

2018'de 11.Türk Dermatoloji Dernegi Kis Okulu'nda gerçeklestirilen en iyi sözlü olgu sunum ödülü bulunan Uzun'un ilgi alanlari arasinda, mantar, alerji, saç, deri, ter, tirnak, dil hastaliklarinin yani sira akne, sigil, ürtiker (kurdesen), kasinti, agiz içi yaralar ile kozmetik sorunlara ait tani ve tedavi yöntemleri yer aliyor.

Dermatoloji kliniginde uygulanan tedavi yöntemleri ise "Kriyoterapi" (soguk Gaz Uygulama), "Koter" (yakma), "Dikisle Ben ve Kist Alimi", "Kismi Tirnak Çekimi", tirnak ipi uygulamasi, botoks, dolgu, gençlik asisi, somon DNA, PRP ve mezoterapi olarak öne çikiyor.