CANIK'ten savunma sanayi basinina destekMehmet Kadir Kilinç- CANIK Is Gelistirme ve Kurumsal Iletisim Müdürü Gençay Gençer: - "Ülkemizin ihracata ve savunma sanayi ürünlerimizin yurt disinda tanitilmaya ihtiyaci var"

CANIK'ten savunma sanayi basinina destekMehmet Kadir Kilinç- CANIK Is Gelistirme ve Kurumsal Iletisim Müdürü Gençay Gençer:
- "Ülkemizin ihracata ve savunma sanayi ürünlerimizin yurt disinda tanitilmaya ihtiyaci var"

ISTANBUL (AA) - CANIK, Ankara Teknopark'ta gerçeklesen Savunma Sanayii Medya Zirvesi'ne katildi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi himayelerinde, Cumhurbaskanligi Savunma Sanayii Baskanligi destekleriyle ve Savunma Sanayii Arastirmalari Merkezi (SASAM) tarafindan düzenlenen zirvede, savunma sanayi firmalarinin kurumsal iletisim birimleri, sektör basini ve ulusal basin çalisanlari bir araya geldi.

Açiklamada zirvedeki konusmasina yer verilen CANIK Is Gelistirme ve Kurumsal Iletisim Müdürü Gençay Gençer, CANIK olarak faaliyetlerini 3 kitada 67 ülkedeki ofisleriyle yürüttüklerini ve bu basariyi medyanin gücü ile sürdürdüklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Kurumsal iletisim faaliyetlerimizi; globalde yapilan iletisim, Türkiye çapinda yapilan iletisim ve kurum içi iletisim olarak siralayabiliriz. CANIK, Türkiye, ABD ve Birlesik Krallik'ta ana üretim tesisleri bulunan ve sahipleri Türk olan global bir savunma sanayi sirketidir. Bu kapsamda bültenlerimizi de 10 farkli dilde yayimliyoruz. Farkli dillerde sürdürdügümüz iletisim çalismalarinda zorluklar yasasak da bunun ihracatimiza olan katkisini birebir gözlemliyoruz. Ülkemizin ihracata ve savunma sanayi ürünlerimizin yurt disinda tanitilmaya ihtiyaci var. Bu noktada kurumsal iletisim faaliyetlerimizin pazarlama alanindaki destegi de yadsinamaz.

Savunma sanayinin bir diger önemli bir misyonu Türkiye'nin tanitimi, ürünlerimizin yurt disina açilmasi ve sürdürülebilir ihracattir. Bu misyonu destekleyecek sekilde, her sene artarak devam eden ihracat rakamlarimiz ve ürünlerimizin kalitesi gözler önünde ama tabii ki biz bununla yetinemeyiz. Daha çok kisinin kalbine dokunmamiz gerekiyor."