Aydem Enerji, Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesi'ne 9 sirketiyle girdiBasak Erkalan

Aydem Enerji, Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesi'ne 9 sirketiyle girdiBasak Erkalan

ANKARA (AA) - Aydem Enerji, Great Place to Work Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesi'nde 9 grup sirketiyle yer aldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Aydem Enerji, is yeri kültürü ve çalisan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü'nün yürüttügü program kapsaminda bu yil 9 grup sirketiyle Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesi'ne girerek üç kez üst üste en fazla sirketi ile listede yer alan grup oldu.

Aydem Enerji, çalisan anketi ve is yeri kültürü degerlendirmelerinin ardindan bu yil, Aydem Holding bünyesindeki Aydem Yenilenebilir Enerji, Adm Elektrik Dagitim, Gdz Elektrik Dagitim, Aydem Perakende, Gediz Perakende, GDZ Eyas, Parla Solar, Entek ve Elsan ile Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesi'ne girdi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Aydem Enerji Insan Kaynaklari Grup Direktörü Emirhan Karayay, insan merkezli yönetim anlayisiyla attiklari adimlarla takdir görmekten büyük mutluluk duyduklarini belirterek, "Güven temelli olusturulan kurum kültürümüz ile 9 sirketimizle Great Place to Work Türkiye'nin En Iyi Isverenleri Listesi'nde yer aliyoruz. Bu yil 14 sirketimizle Great Place to Work Sertifikasi da almistik. Çalisma arkadaslarimizin mutlulugunu önceliklendirecek sistemler kurmaya, bu bakis açisiyla projeler gelistirmeye devam edecegiz." ifadelerini kullandi.