Adalet Bakani Bozdag, engelli gencin Togg'la sehir turu hayalini gerçeklestirdiBaris Gündogan

Adalet Bakani Bozdag, engelli gencin Togg'la sehir turu hayalini gerçeklestirdiBaris Gündogan

SANLIURFA (AA) - Adalet Bakani Bekir Bozdag, Sanliurfa'da engelli bir genç kizin yerli ve milli otomobil Togg'a binme hayalini gerçeklestirerek annesiyle sehir turu atmasini sagladi.

Sanliurfa'dan AK Parti milletvekili adayi olan Bozdag, Bakanligin makam araci Togg'u vatandaslarla bulusturmaya devam ediyor.

Bakan Bozdag'in programini izleyen ve kendisiyle sohbet eden Sanliurfali 17 yasindaki engelli Emine Dag, Togg’u çok merak ettigini söyleyerek araca binme talebini iletti. Bakan Bozdag, danismanlarina talimat vererek engelli gencin hayalini gerçeklestirdi.

Annesi Fatma Dag ve kardesiyle Togg'a binen Emine Dag, sehir turu atti.

- "Hayalimizi gerçeklestirdiniz"

Kizinin hayalinin gerçeklesmesinden duydugu mutlulugu dile getiren anne Fatma Dag, emegi geçenlere ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a tesekkür etti.

Dag, "Hayalimizi gerçeklestirdiniz çok sag olun. Cumhurbaskanimiz hep derdi ya 'Dünya besten büyüktür.' Evet dünya besten büyüktür, sizin sayenizde Cumhurbaskanim. Türkiye, bir at arabasi üretemezken su anda biz elektrikli arabanin içindeyiz. Rabbim saglik sihhat versin, Allah razi olsun." diye konustu.

Engelli Emine Dag ise bir baska hayalinin Cumhurbaskani Erdogan’i ziyaret etmek oldugunu ifade ederek, "Sayin Cumhurbaskanim, Togg ile güzel bir sehir turu attim. Simdi tek hayalim Külliye'de sizi ziyaret etmek." dedi.