Gırtlak kanseri olduğu iddia edilen Kahtalı Mıçe’den açıklama geldi

Kansere yakalandığı iddia edilen Kahtalı Mıçe lakaplı sanatçı Mustafa Aslan'dan açıklama geldi. Aslan'ın gırtlak kanserine yakalandığı ve ekonomik durumunun kötü olduğu iddialar arasındaydı."Kahtalı Mıçe" lakaplı Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Aslan, hakkında çıkan haberlere isyan ederek yalanladı.Onur Akay'ın öne sürdüğü gırtlak kanseri haberlerine yanıt veren 71 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak durumu açıkladı.Aslan, Kendisinin rahatsız olduğunu ancak gırtlak kanseri olmadığını söyledi. İnce bağırsağının üstünde iki tane kitle bulunduğunu ve bunların tedavi ve kemoterapi sürecinde olduğunu aktardı.DUA İSTEDİ Aslan, "Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum." dedi.

Gırtlak kanseri olduğu iddia edilen Kahtalı Mıçe’den açıklama geldi
Gırtlak kanseri olduğu iddia edilen Kahtalı Mıçe’den açıklama geldi

Kansere yakalandığı iddia edilen Kahtalı Mıçe lakaplı sanatçı Mustafa Aslan'dan açıklama geldi. Aslan'ın gırtlak kanserine yakalandığı ve ekonomik durumunun kötü olduğu iddialar arasındaydı.

"Kahtalı Mıçe" lakaplı Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Aslan, hakkında çıkan haberlere isyan ederek yalanladı.Onur Akay'ın öne sürdüğü gırtlak kanseri haberlerine yanıt veren 71 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak durumu açıkladı.

Aslan, Kendisinin rahatsız olduğunu ancak gırtlak kanseri olmadığını söyledi. İnce bağırsağının üstünde iki tane kitle bulunduğunu ve bunların tedavi ve kemoterapi sürecinde olduğunu aktardı.

DUA İSTEDİ Aslan, "Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum." dedi.