Yeni Ailece tarifeleriyle Türk Telekom'da mobil ihtiyaçlar bir aradaTolga Yanik- Ailece tarifeler, ortak paylasim üzerinden tarife sahibiyle beraber 5 kisiye kadar ortak sekilde kullanilabiliyor

Yeni Ailece tarifeleriyle Türk Telekom'da mobil ihtiyaçlar bir aradaTolga Yanik- Ailece tarifeler, ortak paylasim üzerinden tarife sahibiyle beraber 5 kisiye kadar ortak sekilde kullanilabiliyor

ISTANBUL (AA) - Türk Telekom, yeni müsterilerine özel 100 GB'a kadar farkli paket seçenekleri sundugu yeni Ailece tarifelerini duyurdu.

Sirket açiklamasina göre, Ailece tarifeler, ortak paylasim üzerinden tarife sahibiyle beraber 5 kisiye kadar ortak sekilde kullanilabiliyor. Sahibi disinda kimsenin herhangi bir ücret ödemedigi ve tek fatura üzerinden ödeme imkani sunan tarifelerde, ortak kullanima giren her kisi için tarifeye ek aylik 25 TL ödeme aliniyor.

Yeni Ailece tarifeleri ile müsteriler birçok servisi ücretsiz kullanabilirken, Türk Telekom'un Bi' Dünya Firsat platformundaki ayricaliklardan da faydalanabiliyor. Ailece Tarifeler 15 GB, 30 GB, 50 GB ve 100 GB seklinde farkli internet seçenekleri sunuyor ve kullanicilar ihtiyaçlarina uyan tarifeyi seçebiliyor.

Türk Telekom'un duyurdugu Ailece tarifelerinde farkli seçeneklerle farkli ihtiyaçlar giderilebiliyor. Yeni Ailece tarifelerinde ihtiyaca ve istege göre grup içerisindeki herkesin kullanacagi 15 GB, 30 GB, 50 GB ve 100 GB internet kullanim hakki sunuluyor. 5 bin dakika, 10 bin SMS ve grup içerisindekilerle sinirsiz konusma imkani da sunan Yeni Ailece tarifelerde, kullanicilar ayrica Whatsapp uygulamasinda sinirsiz mesajlasma, Vitamin ve Raunt servislerinde yüzde 50 indirim, Safe Family uygulamasini ücretsiz kullanma hakkina sahip oluyor.

Tatilden egitime, eglenceden mobilya ürünlerine kadar birçok kategoride Bi' Dünya Firsat ile müsterilerine avantajlar sunan Türk Telekom, Ailece tarifeler kapsaminda kullanicilarina indirim imkani sagliyor.

Ailece tarifeleri müsterilerine sunulan Bi' Dünya Firsat ayricaliklarindan bazilari su sekilde:

"MentalUP'da 6 aylik ödeme ile 12 ay kullanim, D&R magazalarinda geçerli 150 TL ve üzeri alisverislerde 30 TL indirim, Kirtasiye Dünyasi'ndan online alisverislerde geçerli yüzde 15 indirim, A101.com.tr'de 300 TL ve üzeri alisverislerde 50 TL indirim ve Pizza Lazza'da geçerli yüzde 20 indirim."