Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da bulustuMuhammet Emin Horuz- Uluslararasi Müzeler Günü ve Haftasi'nda, "Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da" ile 2000 farkli müze magaza ürünleri kullanicilara sunuldu

Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da bulustuMuhammet Emin Horuz- Uluslararasi Müzeler Günü ve Haftasi'nda, "Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da" ile 2000 farkli müze magaza ürünleri kullanicilara sunuldu

ISTANBUL (AA) - Trendyol, 18-24 Mayis Uluslararasi Müzeler Günü ve Haftasi'nda, "Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da" ile Göbeklitepe'den Topkapi Sarayi'na kadar 180'den fazla müze ve ören yerinin 2000 farkli müze magaza ürünlerini kullanicilarina sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Trendyol'da yer alan ürünler arasinda Haseki Sultan Koleksiyonu, Latis-i Harem Koleksiyonu, Cam Çini Koleksiyonu, Pertevniyal Mühür Yüzük gibi özel ürünler bulunurken, en çok ilgi gören ürünler, Masa Takvimi, "Suna Kiraç - Ömrümden Uzun Ideallerim Var" kitabi, "Türkiye'nin Antik Kentleri" kitabi, Duvar Takvimi ve Kirik Sütun Kitap Destegi oldu.

- Müze magazaciligi dijitallesiyor

Müze magazaciligi dijitallesirken, "Türkiye'nin Müzeleri Trendyol'da" ile müze ziyaretlerinden bagimsiz olarak Türkiye'nin dört bir yanindaki milyonlarca kisi ürünlerle bulusabilecek.

Müzelerin, Trendyol üzerinden sagladigi gelir ile Türkiye'nin kültür, sanat, tarih ve gastronomisine yaptiklari katkinin artirilmasi amaçlaniyor.

Türkiye'nin Müzeleri butiginde satilan ürünler Istanbul, Ankara ve Izmir disinda en çok Antalya, Bursa, Kocaeli, Mugla, Eskisehir, Mersin, Samsun, Aydin'daki müsteriler tarafindan satin alindi.

Türkiye'nin Müzeleri Trendyol’da butiginde aralarinda Topkapi Sarayi, Göbeklitepe, Pamukkale, Efes, Zeugma, Istanbul Arkeoloji Müzesi, Troya gibi Kültür ve Turizm Bakanligi'na bagli 180'den fazla müze ve ören yerinin ticari isletmesini yapan ve dünyanin en büyük müze magaza zinciri konumundaki Müzedenal ve Pera Müzesi, Atatürk Vakfi, Adatepe Zeytinyagi Müzesi ve Borusan Contemporary bünyesinde hizmet veren Borusan ArtStore yer aliyor.

Müzelerin replikalardan mücevherlere, dekoratif heykel ve objelerden özel basim kitaplara, günlük olarak kullanilabilecek taki, kupa, çanta, tisört gibi binlerce ürüne Trendyol mobil uygulamasindanve internet sitesinden ulasilabiliyor.