Trendyol'dan tasarimci Kevser Sarioglu ile is birligiUgur Aslanhan- Is birligi kapsaminda Kevser Sarioglu tarafindan yaz sezonuna özel 56 parçadan olusan koleksiyon hazirlandi

Trendyol'dan tasarimci Kevser Sarioglu ile is birligiUgur Aslanhan- Is birligi kapsaminda Kevser Sarioglu tarafindan yaz sezonuna özel 56 parçadan olusan koleksiyon hazirlandi

ISTANBUL (AA) - Trendyol, tasarim dünyasinin önde gelen isimlerinden Kevser Sarioglu ile is birligi gerçeklestirdi.

Trendyol'dan yapilan açiklamaya göre, is birligi kapsaminda, ünlü tasarimci Kevser Sarioglu tarafindan yaz sezonuna özel bir koleksiyon hazirlandi. Temasini topraktan, güç ve gücün kadindaki yansimasindan alan koleksiyonda 56 parça yer aliyor.

Çogunlugunu elbiselerin olusturdugu "Kevser Sarioglu x Trendyol" koleksiyonu, yazi tek parça ürünün vermis oldugu rahatlikla karsiliyor. Renk paleti daha çok pastel renklerin etrafinda dönerken Kevser Sarioglu'nun ilhamini aldigi toprak tonlarina da yer veriliyor.

Kendinden emin, güçlü kadinlara hitap eden koleksiyon, çalisan veya üreten, farkli ve özel hissetmek isteyen tüm kadinlara hitap ediyor. Hem feminen hem maskülen detaylari bir arada bulunduran koleksiyon, kadinin zerafetini ve gücünü maskülenlik ile bir araya getirerek iz birakiyor.

Koleksiyonun ayrintilarinda ise katmanlar ve gizli oyunlar bulunuyor. Koleksiyonda yer alan parçalar birçok farkli sekilde kombinlenip, birbirinden ayri sekillerde oyunlar oynamayi mümkün kilacak sekilde tasarlandi.

Kevser Sarioglu x Trendyol koleksiyonunda özel günler için akiskan ve dökümlü kumaslarla yaza merhaba derken, günlük görünüm için pamuk, poplin ve keten görünümlü bezlerle siklik vurgulandi. "Smart" görünüm için ise daha dik ve özel dikim hissiyati veren kumaslar kullanildi.

- "Benim için inanilmaz, heyecan verici bir deneyim oldu"

Açiklamada is birligine iliskin görüsleri yer alan Kevser Sarioglu, kendisi için inanilmaz ve heyecan verici bir deneyim oldugunu belirterek, "Her istedigim durumun özenle yerine getirilmesi, tasarim dünyama saygi duyulmasi beni çok mutlu etti." ifadesini kullandi.

Koleksiyonun ilham kaynaginin toprak oldugunu kaydeden Sarioglu, "Renk dünyasindan, tasarimlarda oynanan oyunlara kadar topragin verimliligini, topragin bereketini ve kosulsuz sunumunu görüyoruz. Asil, anaç ve kucaklayici. Kim veya ne oldugu fark etmeksizin her seyi, herkesi kucaklamasi. Is birliginin özel bir adi olsaydi Toprak Ana olurdu." açiklamasinda bulundu.