Trabzon'da CHP Il Baskanliginin da bulundugu binaya kursun isabet ettiMeltem Yilmaz Karakurum,Seyit Ahmet Eksik- Emniyet Müdürlügü: - "Kamera kayitlarindan, olayin 12 Mart'ta saat 02.05'te çesitli suçlardan kaydi bulunan Y.E.B, A.S.S. ve B.Y. isimli 3 sahis tarafindan gerçeklestirildigi anlasilmistir" - "Gözaltina alinan sahislar, ifadelerinde, asiri derecede alkollü olduklarini, olayin Y.E.B'nin havaya dogru doldur bosalt yaptigi sirada silahin ates almasi sonucu yasandigini ve herhangi bir kas

Trabzon'da CHP Il Baskanliginin da bulundugu binaya kursun isabet ettiMeltem Yilmaz Karakurum,Seyit Ahmet Eksik- Emniyet Müdürlügü:
- "Kamera kayitlarindan, olayin 12 Mart'ta saat 02.05'te çesitli suçlardan kaydi bulunan Y.E.B, A.S.S. ve B.Y. isimli 3 sahis tarafindan gerçeklestirildigi anlasilmistir"
- "Gözaltina alinan sahislar, ifadelerinde, asiri derecede alkollü olduklarini, olayin Y.E.B'nin havaya dogru doldur bosalt yaptigi sirada silahin ates almasi sonucu yasandigini ve herhangi bir kas

TRABZON (AA) - Trabzon'da, CHP Il Baskanliginin bulundugu binaya kursun isabet etmesine iliskin sorusturmada 3 kisi gözaltina alindi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan yazili açiklamada, CHP Il Baskanliginin da bulundugu binada atesli silahla mala zarar verme olayi gerçeklestigi ihbarinin alinmasinin ardindan sorusturma baslatildigi belirtildi.

Yapilan incelemede dis cephe kaplamasina ve ayni binada bulunan bir is yerine mermi isabet ettiginin belirlendigi aktarilan açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Kamera kayitlarindan, olayin 12 Mart'ta saat 02.05'te çesitli suçlardan kaydi bulunan Y.E.B, A.S.S. ve B.Y. isimli 3 sahis tarafindan gerçeklestirildigi anlasilmistir. Gözaltina alinan sahislar, ifadelerinde, asiri derecede alkollü olduklarini, olayin Y.E.B'nin havaya dogru doldur bosalt yaptigi sirada silahin ates almasi sonucu yasandigini ve herhangi bir kasit unsuru bulunmadigini beyan etmislerdir."

Açiklamada, olayda kullanilan el yapimi ruhsatsiz tabanca ve bu tabancaya ait 2 dolu fisek ele geçirildigi, sorusturmanin çok yönlü devam ettigi bildirildi.

CHP Il Baskani Nurcan Asçi Demiröz, AA muhabirine, nöbetçi arkadaslarinin partiye geçince durumu fark ettigini söyledi.

Durumu hemen polise haber verdiklerini belirten Demiröz, sunlari kaydetti:

"Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Gerekli arastirmalari yaptilar. Su an olay inceleme asamasinda. Sorusturma devam ediyor. Birkaç gün içerisinde netlesir. Güvenlik kameralari inceleniyor. Netlesince bize dönecekler, gerekli bilgilendirmeyi yapacagiz."