Tom Holland ve Zendaya'nin aktörlügündeki "Örümcek Adam" filminin 4.'sü de yapilacakMurat Karadag

Tom Holland ve Zendaya'nin aktörlügündeki "Örümcek Adam" filminin 4.'sü de yapilacakMurat Karadag

ANKARA (AA) - Amerikali film yapimcisi Amy Pascal, Tom Holland ve Zendaya'nin basrolünde oynadigi "Örümcek Adam" serisinin 4'üncü filminin yapiminin sürdügünü bildirdi.

"Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçis" filminin tanitiminin ardindan Variety dergisine konusan Pascal, Holland ve Zendaya'nin oynadigi filmin yeni serisi üzerinde çalistiklarini söyledi.

Pascal, filmin yapiminin basladigini belirtirken, yazarlarin grevde olmasi sebebiyle sürecin agir yürüdügünü kaydetti.

Mayis ayinin basinda greve baslayan film yazarlarinin süreci aksattigini vurgulayan Pascal, "Kendilerine desteklerimiz devam ediyor. Kendilerini toparladiklarinda sürece tekrar baslayacagiz." ifadesini kullandi.

- "Örümcek Kadin" filmi de yolda

Pascal, "Örümcek Kadin" filmi için da çalismalar yürüttükleri bilgisini paylasti.

Yapimcilardan Avi Arad da "Örümcek Kadin" filminin beklendiginden daha erken izleyiciyle bulusacagini bildirerek, "Zamani konusunda sizlere net bir sey söyleyemem ancak yolda." dedi.

Tom Holland ve Zendaya'nin basrolünde oynadigi ve 2021'in sonunda izleyiciyle bulusan Örümcek Adam serisinin 3'üncü filmi olan "Eve Dönüs Yok" 2 milyar dolara yakin hasilat elde etmis ve Internet Sinema Veritabani (IMDb) tarafindan 10 üzerinden 8,2 puan almisti.