Togg ve Bosch Car Service, kesintisiz kullanici deneyimi için is birligi yaptiElif Ferhan Yesilyurt- Togg CEO'su Gürcan Karakas: - "Bosch Car Service'leriyle is birligimizi baslatmanin mutlulugunu yasiyoruz. Ülkemizdeki yayilimimizi destekleyecek bu is birliginin, kullanicilara daha hizli, etkin ve verimli bir servis deneyimi için degerli bir katki sunacagina inaniyoruz"

Togg ve Bosch Car Service, kesintisiz kullanici deneyimi için is birligi yaptiElif Ferhan Yesilyurt- Togg CEO'su Gürcan Karakas:
- "Bosch Car Service'leriyle is birligimizi baslatmanin mutlulugunu yasiyoruz. Ülkemizdeki yayilimimizi destekleyecek bu is birliginin, kullanicilara daha hizli, etkin ve verimli bir servis deneyimi için degerli bir katki sunacagina inaniyoruz"

ISTANBUL (AA) - Togg, dijital ve fizikseli hibrit bir yapida birlestirerek kullanicilarla dogrudan temas yöntemini seçerek, kendi servis noktalarinin yani sira Bosch Car Service ile is birligi yapti.

Togg'dan yapilan açiklamaya göre, "dogustan elektrikli" ilk akilli cihazi T10X’i mart sonunda kullanicilarla bulusturmaya hazirlanan Togg, daha hizli, etkin ve verimli bir deneyim sunmak için Türkiye'nin 7 bölgesinde deneyim merkezleri, servis ve teslimat noktalari açmayi sürdürüyor.

Dijital ve fizikseli hibrit bir yapida birlestirerek kullanicilarla dogrudan temas yöntemini seçen Togg, kendi servis noktalarinin yani sira Bosch Car Service ile de is birligi yapti. Böylece Togg, tamamen kendi bünyesinde yer alacak servis temas noktalariyla birlikte anlasmali Bosch Car Service'ler ile de yayilimini genisleterek tüm Türkiye'de 20'den fazla noktada kullanicilarina hizmet sunacak.

Türkiye'nin mobilite alaninda hizmet veren küresel teknoloji markasi Togg, ilk akilli cihazi T10X'i kullanicilarla bulusturmasina sayili günler kala satis ve satis sonrasi yapilanmasinda planlari dogrultusunda ilerliyor.

Ilk etapta Istanbul, Ankara, Izmir, Adana ve Bursa-Gemlik'te deneyim merkezleri açan Togg, Istanbul, Ankara, Bursa-Gemlik, Izmir, Adana, Samsun, Diyarbakir, Erzurum, Antalya ve Kayseri'de servis ve teslimat noktalari açmayi sürdürüyor.

Kullanicilara uçtan uca kesintisiz bir deneyim yasatmayi hedefleyen Togg, kendi servis noktalarinin yani sira güçlü is birlikleriyle de servis agini genisletiyor.

150 ülkedeki 16 binden fazla servisiyle dünyanin en büyük bagimsiz servis zincirlerinden biri olan Bosch Car Service ile is birligine imza atan Togg, kullanicilari için kendi servis merkezlerinin yani sira anlasmali Bosch Car Service'lerden de nitelikli hizmet saglayacak.

- Sahada çalisan ekipler için kapsamli egitim

Is birligi kapsaminda, kullanicilara tüm bakim ve onarim hizmetleri en son standartlarda sunulacak. Togg akilli cihazi kullanicilari, anlasmali servislerin sundugu onarim, servis, bakim ve garanti hizmetleri dahil tüm hizmetlerden yararlanabilecek.

Anlasmali Bosch Car Service noktalarindaki personel, Togg'dan kapsamli bir ön egitim alacak ve ardindan gerektiginde Togg Teknik Saha Servisi'nin yardimiyla yüksek gerilim, fotovoltaik ve güvenlik sistemlerinde onarim yapma yetkisine sahip olacak. Tüm onarim, garanti ve proaktif servisler, yalnizca yetkili servis saglayicilar tarafindan gerçeklestirilecek.

- "Kullanicilara daha yaygin, hizli, etkin ve verimli bir deneyim yasatmayi hedefliyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakas, küresel rekabette kullaniciya daha yakin olan sirketlerin daha basarili olduklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Biz de akilli cihazlarimizi kullanicilarimizla dogrudan bulusturuyor, satislari dogrudan kendimiz organize ediyoruz. Ilk akilli cihazimiz T10X’i kullanicilarimizla bulusturmanin heyecanini yasarken, satis ve satis sonrasi çalismalarimizi da hizla tamamliyoruz. Türkiye’nin 7 bölgesinde 10'u sabit, 8'i gezici, 18 deneyim merkezi ile sabit ve mobil servis noktalarimizi açmaya devam ediyoruz.

Bir yandan kendi servis yatirimlarimizi sürdürürken, diger yandan da yerel ve küresel ölçekte bagimsiz servis saglayicilarla is birligi firsatlarini degerlendiriyoruz. Bu kapsamda elektrifikasyon dönüsümünü baslatmis, yüksek teknik donanima sahip, yerel ve küresel anlamda yaygin bir hizmet agi kuran araç bakim ve onarim servis agi Bosch Car Service'leriyle is birligimizi baslatmanin mutlulugunu yasiyoruz. Ülkemizdeki yayilimimizi destekleyecek bu is birliginin, kullanicilara daha hizli, etkin ve verimli bir servis deneyimi için degerli bir katki sunacagina inaniyoruz. Özellikle kullanici odaklilik, batarya teknolojileri ve baglantili teknolojiler noktasinda da Bosch Car Service'ler ile deger yaratacagimiza inaniyoruz. Esnek servis agimiz, mobil servislerimiz ve bu alandaki güçlü is birliklerimizle kullanicilarimiza en iyi deneyimi yasatmayi hedefliyoruz."

Bosch Otomotiv Yedek Parça Türkiye, Iran ve Orta Dogu Bölge Direktörü Arda Arslan da Bosch Car Service'in 100 yili asan araç onarim, bakim ve garanti hizmetlerindeki uzmanligiyla dünyanin en büyük marka bagimsiz servis aglarindan biri oldugunu aktararak, Togg ile is birliginin önemini vurguladi.

2023 içinde Türkiye'nin 7 bölgesinde elektrikli otomobillere hizmet veren ilk bagimsiz servis organizasyonu olmayi hedeflediklerini bildiren Arslan, "Togg ile yaptigimiz bu is birligi, elektrikli araçlara servis verme konusunda Bosch Car Service agimizdaki yetkinligimizi daha da gelistirecek." degerlendirmesinde bulundu.