Samsunspor Teknik Direktörü Eroglu ile milli cimnastikçiler, üniversite ögrencileriyle bulustuAli Korkmaz

Samsunspor Teknik Direktörü Eroglu ile milli cimnastikçiler, üniversite ögrencileriyle bulustuAli Korkmaz

IZMIR (AA) - Ege Üniversitesi'nden mezun olan aralarinda Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu ve milli cimnastikçilerin bulundugu isimler, üniversite ögrencileriyle bir araya geldi.

Ege Üniversitesinden yapilan açiklamada, Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kampüs Kültür Merkezi'ndeki "Mezunlarimiz Ögrencilerimizle Bulusuyor" etkinligine katilan sporcular, ögrencilerle deneyimlerini paylasti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniversitenin basari ölçütlerinin basinda mezunlarinin basarisi olduguna inandigini belirterek, "Göreve geldigimiz ilk andan itibaren mezunlarla ilgili hedeflerimizi gerçeklestirmek için pek çok yeni uygulamayi hayata geçirdik. Mezunlarimiza dönem arkadaslari ve hocalariyla vakit geçirecekleri ve Egeli olmanin ayricaligini tekrardan hissedecekleri mezun bulusmalari etkinlikleri düzenledik." ifadelerini kullandi.

Etkinlikte 18. Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunlarinda Voleybol Erkekler Süper Ligi sampiyonu olan erkek voleybol takimina, Ege Üniversitesi mezunlarindan Yilport Samsunspor'u Süper Lig'e çikaran Hüseyin Eroglu'na, Türkiye Cimnastik Federasyonu Baskan Vekili Ismail Göktekin ile antrenör Yilmaz Göktekin'e, milli cimnastikçiler Ferhat Arican ve Ahmet Önder'in yani sira hala ögretimine devam eden Adem Asil'e plaket takdim edildi.

Hüseyin Eroglu, Türkiye’nin özellikle cimnastik alaninda son dönemlerde önemli sporcular yetistirdigini hatirlatarak, mezun oldugu Ege Üniversitesi'nde bulunmaktan dolayi memnun oldugunu kaydetti.

Ismail Göktekin de özellikle artistik cimnastigin olimpiyatlarin en fazla izlenen dallarindan biri oldugunu belirterek, olimpiyata giden 5 sporcudan 4’ünün Ege Üniversitesi mezunu olduguna dikkati çekti.