Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Kubba, 14 Mart Tip Bayrami'ni kutladiGökhan Yildiz

Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Kubba, 14 Mart Tip Bayrami'ni kutladiGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Ömer Emre Kubba, 14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Medical Point'ten yapilan açiklamada görüslerine yer verilen Kubba, tarih boyunca gerektiginde canlari pahasina vatandaslarin yardimina kosan saglik teskilatinin, koronavirüs salginindan sonra yüzyilin felaketinde de en ön safta yer aldigini belirtti.

Kubba, "Yüzyilin felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen depremde, tüm vatandaslarimiza hizmet kalitemizden ödün vermeden, saglik çalisanlarimizla el ele, omuz omuza çalismanin onurunu ve gururunu tasiyorum. Bu baglamda saglik çalisanlari bilgi, gayret ve becerilerini fedakarlikla birlestirerek dogrudan insan hayatina dokunan saygin bir meslegi icra etmektedirler. Bu zor süreçte emegini ve destegini esirgemeyen, yorulmak nedir bilmeyen basta hekimlerimiz olmak üzere, tüm saglik çalisanlarimiza sonsuz sükranlarimi iletiyorum. Varligiyla bizlere güven veren bütün saglik çalisanlarimizin 14 Mart Tip Bayrami'ni en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerini kullandi.