Kizilbük Thermal Wellness Resort tatil ve yatirim firsati sunuyorAbdulkadir Günyol- Kizilbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik: - "Piyasa degerlendirmeleri projemizin tamamlandiktan sonra 4 yil içinde kendini amorti edecegini gösteriyor"

Kizilbük Thermal Wellness Resort tatil ve yatirim firsati sunuyorAbdulkadir Günyol- Kizilbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik:
- "Piyasa degerlendirmeleri projemizin tamamlandiktan sonra 4 yil içinde kendini amorti edecegini gösteriyor"

ISTANBUL (AA) - Sinpas güvencesiyle Kizilbük GYO tarafindan, Marmaris Içmeler’de yükselen "Kizilbük Thermal Wellness Resort" satis rekorlari kirarak devre mülk algisini degistirmeye devam ediyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Marmaris’in en güzel koylarindan birine sahip Içmeler’de yaz kis tatil konseptiyle yapimi devam eden devre mülk projesi Kizilbük Thermal Wellness Resort, yatirimcilarina hem alisilmisin disinda bir tatil imkani hem de kazandiran bir yatirim firsati sunuyor.

Bölgede yer alan sifali termal su kaynaklari ile dört mevsim tatil imkani olan projede, devre mülk sahipleri tatil döneminde ister kendileri kullanabilecek ister kiraya vererek kar elde edebilecek. Ayrica, 2025-2028 yillari arasinda, haziran ayinda bölgedeki piyasa rayiçlerine göre kira geliri baz alindiginda 4 yilda yatirimin kendini amorti edecegi öngörülüyor.

- "Projemizi satisa açtigimiz Temmuz 2020'den bu yana ortalama devre mülk fiyatimiz yüzde 472 kazanç sagladi"

Açiklamada görüslerine yer verilen Kizilbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, yatirimlarini gayrimenkulde degerlendirmek isteyenler için kaçirilmayacak bir proje sunduklarini belirtti.

Gayrimenkulün Türkiye'de güvenilir ve önemli bir yatirim araci olmaya devam ettigine isaret eden Çelik, sunlari aktardi:

"Cumhurbaskanligi Finans Ofisi’nin yaptigi arastirmaya göre, Türkiye’de gayrimenkul yatiriminda ortalama memnuniyet oraninin yüzde 81 oldugunu görüyoruz. Gayrimenkulde güven ve kalitesiyle yarim asirdir farkini ortaya koyan sirketimiz, gayrimenkul yatirimcilarina Kizilbük Thermal Wellness Resort projesiyle ister tatil yapma ister kiralayarak kazanç elde etme imkani sunuyor. Piyasa degerlendirmeleri projemizin tamamlandiktan sonra 4 yil içinde kendini amorti edecegini gösteriyor. Ayrica Türk halkinin yatirim aliskanliklari üzerinden hareketle, çesitli yatirim kalemleriyle yaptigimiz karsilastirma tablosuna bakildiginda görülüyor ki projemizi satisa açtigimiz tarihten (Temmuz 2020) bu yana ortalama devre mülk fiyatimiz yüzde 472 kazanç saglarken, güçlü yatirim enstrümani olarak bilinen dolar yüzde 179, avro yüzde 174, altin ise yüzde 151 kazanç saglamistir. Kazanç yönündeki bu güçlü artis, bilinçli yatirimcilarin projemize olan ilgisini artirmaktadir."

Çelik, projenin satis rekorlari kirdigini bildirerek, "Devre mülk isine girerken konum ve olanaklar açisindan olmayan bir konsepti sunmak adina uzun yillar titiz çalismalar yaptik, simdi hem aldigimiz olumlu geri dönüslerden hem de piyasadaki devre mülk algisini Sinpas güveniyle degistirmekten dolayi mutluyuz." ifadelerini kullandi.

Bu arada, Marmaris’e ve Türkiye turizmine yaz kis daimî katma deger üreten bir isletme olmasi hedeflenen Kizilbük Thermal Wellness Resort tamamlandiginda, 2 bin kisiye direkt, 3 bin kisiye de dolayli istihdam saglanacak.

Devre mülk sistemi ile bir mülke tamamen sahip olmanin getireceginden daha az finansal riskle “ev konforunda” garantili bir tatil yapilabiliyor. Güvenilir projelerden devre mülk sahibi olanlar her yil tatile fahis fiyatlar ayirmak yerine, makul fiyatlarla gayrimenkul sahibi oluyor. Devre mülk yatirimcilari, mülkü kullanmadigi zaman kiraya vererek faydalanmaya devam ediyor ve bu sayede yilin her dönemi kazaniyor.