Karabag-Galatasaray maçinin ardindanRuslan Rehimov- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Maça çikarken sonuç düsünmedik. Sadece birlik oldugumuzu, kardesligimizi göstermek için bugün buradaydik" - Karabag Teknik Direktörü Gurban Gurbanov: "Galatasaray'la maç bize tecrübe kazandirdi fakat maçin amacini hepimiz biliyoruz. Depremzedelere yardim amaciyla yapilan bir karsilasmaydi"

Karabag-Galatasaray maçinin ardindanRuslan Rehimov- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk:
"Maça çikarken sonuç düsünmedik. Sadece birlik oldugumuzu, kardesligimizi göstermek için bugün buradaydik"
- Karabag Teknik Direktörü Gurban Gurbanov:
"Galatasaray'la maç bize tecrübe kazandirdi fakat maçin amacini hepimiz biliyoruz. Depremzedelere yardim amaciyla yapilan bir karsilasmaydi"

BAKÜ (AA) - Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Azerbaycan temsilcisi Karabag'la dostluklarini sürdüreceklerini, Bakü'ye birlik ve kardesliklerini göstermek için geldiklerini söyledi.

Buruk, Azerbaycan temsilcisi Karabag'la geliri depremzedelere bagislanacak maç sonrasinda basin toplantisi düzenledi. Karsilasmayi kazandiklari için mutlu olduklarini belirten Buruk, Azerbaycan'da bulunmaktan daha fazla mutluluk duyduklarini söyledi.

Buruk, "Bugün bir milat oldu. Karabag takimiyla dostlugumuz devam edecek. Biz gelecegiz, onlar gelecek. Maça çikarken sonuç düsünmedik. Sadece birlik oldugumuzu, kardesligimizi göstermek için bugün buradaydik. Buradaki maç ortamini hiç bir yerde bulamazsiniz." dedi.

Karabag'in genel olarak iyi bir takim oldugunu söyleyen Buruk, takimin çok iyi bir hocaya sahip oldugunu kaydetti.


- "Galatasaray'la maç bize tecrübe kazandirdi"

Karabag Teknik Direktörü Gurban Gurbanov da oyundan memnun kaldigini söyleyerek, stadi dolduran futbolseverlere tesekkür etti.

Gurbanov, "Galatasaray'la maç bize tecrübe kazandirdi. Fakat maçin amacini hepimiz biliyoruz. Depremzedelere yardim amaciyla yapilan bir karsilasmaydi. Galatasaray'a da basarilar diliyorum." dedi.

Türk takimlarini Azerbaycan'da daha fazla görmek istedigini söyleyen Gurbanov, "Azerbaycan ile Türkiye'nin ortak lig yapmasini da çok isterdim. Bu oyun çok iyi bir baslangiç oldu. Biz futbolumuzun gelismesi için bu tarz oyunlari daha fazla yapmaliyiz." ifadelerini kullandi.