Is dünyasindan Sanayi ve Teknoloji Bakani Varank'a taziye mesajlariErgin Garip- Is dünyasi örgütlerinin temsilcileri, babasi Ali Haydar Varank'in vefati dolayisiyla Bakan Mustafa Varank'a taziyelerini iletti

Is dünyasindan Sanayi ve Teknoloji Bakani Varank'a taziye mesajlariErgin Garip- Is dünyasi örgütlerinin temsilcileri, babasi Ali Haydar Varank'in vefati dolayisiyla Bakan Mustafa Varank'a taziyelerini iletti

ISTANBUL (AA) - Is dünyasi örgütlerinin temsilcileri, Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank'a, babasi Ali Haydar Varank'in vefati dolayisiyla taziyelerini iletti.

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Genel Baskani Mahmut Asmali, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "Sanayi ve Teknoloji Bakanimiz Sayin Mustafa Varank'in kiymetli babasi Ali Haydar Varank Beyefendi'nin vefatini teessürle ögrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, Sayin Bakanimiz ve ailesine bassagligi diliyorum. Mekani cennet olsun." ifadelerini kullandi.

Anadolu Aslanlari Is Adamlari Dernegi (ASKON) Genel Baskani Orhan Aydin da Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, Ali Haydar Varank'in vefatini üzüntüyle ögrendigini aktardi.

Aydin, "Merhuma yüce Allah'tan rahmet, Sayin Bakanimiza, ailesine ve yakinlarina sabr-i cemil niyaz ediyorum. Mekani cennet, makami âli olsun." ifadelerini kullandi.

Dis Ekonomik Iliskiler Kurulu (DEIK) Baskani Nail Olpak ise sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Ali Haydar Varank'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabirlar diledi.

Istanbul Ticaret Odasi (ITO) Baskani Sekib Avdagiç, "Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank'in kiymetli babasi Ali Haydar Varank Beyefendi'ye Allah'tan rahmet, Sayin Bakanimiza ve Varank ailesine sabr-i cemil diliyorum." ifadesini kullandi.

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) Yönetim Kurulu Baskani Erdal Bahçivan da "Sanayi ve Teknoloji Bakanimiz Sayin Mustafa Varank'in vefat eden babasi merhum Ali Haydar Varank'a Allah'tan rahmet, Bakanimiza, ailesine ve dostlarina bassagligi diliyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Tüm Sanayici ve Isadamlari Dernegi (TÜMSIAD) Baskani Yasar Dogan ise Ali Haydar Varank'in vefatini üzülerek ögrendigini belirterek, "Merhuma Allahutealadan rahmet, ailesi ve yakinlarina sabr-i cemil niyaz ediyorum. Kabri pür nur, mekani cennet olsun." ifadelerini kullandi.