HÜDA PAR Genel Baskani Yapicioglu'ndan, 14 Mayis seçimlerine iliskin açiklama:Sefa Sahin- "Cumhurbaskani'mizi ikinci turda da olsa yeniden baskan yaptiracagiz ve 'tam bagimsiz Türkiye' hedefine daha güçlü adimlarla yürüyecegiz" - "AK Parti listelerinden aday gösterilen arkadaslarimizin tamami seçildi"

HÜDA PAR Genel Baskani Yapicioglu'ndan, 14 Mayis seçimlerine iliskin açiklama:Sefa Sahin- "Cumhurbaskani'mizi ikinci turda da olsa yeniden baskan yaptiracagiz ve 'tam bagimsiz Türkiye' hedefine daha güçlü adimlarla yürüyecegiz"
- "AK Parti listelerinden aday gösterilen arkadaslarimizin tamami seçildi"

ANKARA (AA) - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Baskani Zekeriya Yapicioglu, Cumhurbaskani Seçimi'nin ikinci tura kalmasina iliskin, "Cumhurbaskani'mizi ikinci turda da olsa yeniden baskan yaptiracagiz ve 'tam bagimsiz Türkiye' hedefine daha güçlü adimlarla yürüyecegiz." ifadesini kullandi.

Yapicioglu, yaptigi yazili açiklamada, dün gerçeklestirilen Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarina göre Cumhur Ittifaki'nin Meclis çogunlugunu elde ettigini belirtti.

Seçim sürecinde ihlasla çalisan tüm teskilat mensuplarina tesekkür eden Yapicioglu, "AK Parti listelerinden aday gösterilen arkadaslarimizin tamami seçildi." bilgisini verdi.

Yapicioglu, Cumhurbaskani Seçimi'nin ikinci turunun 28 Mayis'ta yapilacagini hatirlatarak, "Insallah Cumhurbaskani'mizi ikinci turda da olsa yeniden baskan yaptiracagiz ve 'tam bagimsiz Türkiye' hedefine daha güçlü adimlarla yürüyecegiz. Teveccüh gösterip bize desteklerini esirgemeyen vatandaslarimiza tesekkür ediyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Millete hizmet için gayret edeceklerini söyleyen Yapicioglu, oy veren ve vermeyen herkesin vekili olarak hizmet edeceklerini kaydetti.