Golf tutkunlari 17. Yapi Kredi Özel Bankacilik Golf Turnuvasi'nda bulustuMuhammet Emin Horuz- Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Serkan Ülgen:- "Yapi Kredi Özel Bankacilik olarak kültür sanata oldugu gibi spora da büyük bir önem veriyoruz. Ülkemizde golf sporunun gelisimini her zaman gönülden destekliyoruz"

Golf tutkunlari 17. Yapi Kredi Özel Bankacilik Golf Turnuvasi'nda bulustuMuhammet Emin Horuz- Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Serkan Ülgen:- "Yapi Kredi Özel Bankacilik olarak kültür sanata oldugu gibi spora da büyük bir önem veriyoruz. Ülkemizde golf sporunun gelisimini her zaman gönülden destekliyoruz"

ISTANBUL (AA) - Yapi Kredi Özel Bankacilik, golf sporunun yayginlasmasi amaciyla düzenledigi 17. Yapi Kredi Özel Bankacilik Golf Turnuvasi, TGF Silivri Golf Sahasi'nda düzenlendi.

Yapi Kredi'den yapilan açiklamaya göre, Istanbul Golf Kulübü'nün organizasyonuyla 20-21 Mayis tarihlerinde düzenlenen etkinligin ödül töreni, Koç Toplulugu Spor Kulübü'nde yer alan Istanbul Golf Kulübü'nde gerçeklesti.

Golf camiasinin taninmis simalarini da bir araya getiren turnuvada Gross Birincileri, kadinlarda Aysen Erdogan, erkeklerde Ahmet Küçük, gençlerde ise Merve Üçerler oldu. Turnuvada derece almaya hak kazananlara ödülleri Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Serkan Ülgen tarafindan takdim edildi.

- "Kültür sanata oldugu gibi spora da büyük bir önem veriyoruz"

Açiklamada ödül törenindeki konusmasina yer verilen Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Ülgen, golf sporunu desteklemeye devam edeceklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yapi Kredi Özel Bankacilik olarak kültür sanata oldugu gibi spora da büyük bir önem veriyoruz. Ülkemizde golf sporunun gelisimini her zaman gönülden destekliyoruz. 17 yildir turnuvamizla destek verdigimiz golf, büyük ölçüde sabir, disiplin ve strateji gerektiren bir spor dali. Önümüzdeki dönemlerde de golf sporuna verdigimiz destegi sürdürerek daha fazla insanin golfle tanismasi ve golf sporunun gelismesi adina çalismalarimizi sürdürecegiz. Bununla birlikte önümüzdeki sene Yapi Kredi Özel Bankacilik Golf Turnuvasi'ni, Riva'daki Mustafa Vehbi Koç Golf sahasinda gerçeklestirecegiz. Basta Türkiye'de golfün gelismesinde çok önemli bir rol oynayan Istanbul Golf Kulübü olmak üzere turnuvanin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler."

Kadinlar A Kategorisi'nin birincisi Zeynep Çelikoglu olurken, ikinciligi Aysen Erdogan, üçüncülügü ise Canan Ediboglu elde etti. Nese Aslan Kadinlar B kategorisinde sampiyonluga ulasirken, Gül Ankara ikinci, Sun Mi Kim ise üçüncü sirada yer aldi.

Erkekler A Kategorisi'nde zirvedeki isim Ahmet Küçük oldu. Sinan Yaman ikinci, Inguk Ryu ise üçüncü sirayi elde etti. Engin Aksoy Erkekler B Kategorisi'nde birincilige ulasirken, Sedat Devrim ikinci, Fatih Çetinkaya üçüncü oldu. Erkekler C kategorisinde ise Nedim Nazli birinci, Tuncay Tetik ikinci, Mevlüt Behiç Uzel üçüncü sirada yer aldi. Senyör kategorisinde ise Engin Eker birinci oldu.

Yapi Kredi Özel Bankacilik Golf Turnuvasi'nin "Özel Ödüller" kategorisinde ise Sun Mi Kim, Kadinlar En Uzun Vurus'u kaydetti. Erkekler En Uzun Vurus Ödülü'nü ise Inguk Ryu aldi. Bayraga En Yakin Vurus'a Özlem Ispartaligil imza atarken, Bayraga En Yakin 2. Vurus Ödülü'nü de Sun Mi Kim elde etti.