Galatasaray hazirlik maçinda Karabag'i 2-1 yendiRuslan Rehimov- Geliri depremzedelere bagislanacak maça Azerbaycanli futbolseverler ilgi gösterdi - Karsilasmayi Cumhurbaskani Ilham Aliyev ile esi Mihriban Aliyeva da izledi

Galatasaray hazirlik maçinda Karabag'i 2-1 yendiRuslan Rehimov- Geliri depremzedelere bagislanacak maça Azerbaycanli futbolseverler ilgi gösterdi
- Karsilasmayi Cumhurbaskani Ilham Aliyev ile esi Mihriban Aliyeva da izledi

BAKÜ (AA) - Galatasaray, hazirlik maçinda Azerbaycan temsilcisi Karabag'i 2-1 maglup etti.

Galatasaray, geliri depremzedelere bagislanacak maçta Karabag'la karsilasti.

Bakü Olimpiyat Stadi'nda oynanan karsilasmayi Azerbaycanli FIFA hakemi Aliyar Agayev yönetti.

Galatasaray'in gollerini 4. dakikada Bafetimbi Gomis ile 87. dakikada penatildan Mauro Icardi kaydetti. Karabag'in golü ise 19. dakikada Redon Xhixha'dan geldi.


- Maçin geliri depremzedelere bagislanacak

60 binden fazla biletin satildigi karsilasmanin tüm gelirleri Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen vatandaslara bagislanacak.

Azerbaycanli futbolseverlerin büyük ilgi gösterdigi karsilasmayi Cumhurbaskani Ilham Aliyev ile esi Mihriban Aliyeva da izledi. Mihriban Aliyeva, sosyal paylasim sitesinden karsilasmayla ilgili, "Türkiye-Azerbaycan kardesligi ebedidir, sarsilmazdir." basligiyla paylasim yapti.

Istiklal Marsi ve Azerbaycan Milli Marsinin okundugu karsilasma öncesinde futbolcularla birlikte Azerbaycanli sehit çocuklari da sahaya çikti.

Stadin neredeyse tamamini dolduran futbolseverler maç boyunca ellerinde Türk ve Azerbaycan bayraklariyla her iki takimi destekledi.

"Kardeslik maçi" olarak nitelendirilen karsilasma boyunca monitörlerde "Bir millet, iki devlet", "Türkiye seninleyiz" yazilari yer aldi.