Galatasaray-Kasimpasa maçinin ardindanErcan Çakar- Galatasaray kalecisi Fernando Muslera: - "Bugün zorlandik fakat kazanmaya devam etmeyi basardik" -"Her zaman Galatasaray'in bir parçasi olmaya devam edecegim. Türkiye'nin de parçasi olmaya devam edecegim"

Galatasaray-Kasimpasa maçinin ardindanErcan Çakar- Galatasaray kalecisi Fernando Muslera:
- "Bugün zorlandik fakat kazanmaya devam etmeyi basardik"
-"Her zaman Galatasaray'in bir parçasi olmaya devam edecegim. Türkiye'nin de parçasi olmaya devam edecegim"

ISTANBUL (AA) - Galatasaray'in Uruguayli kalecisi Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'de Kasimpasa'yi 1-0 yendikleri maçta zorlanmalarina ragmen sonuca gitmeyi basardiklarini söyledi.

Karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamada bulunan tecrübeli kaleci, Türkiye'nin yasadigi büyük deprem felaketine deginerek, "Her seyden önce çok büyük bir deprem atlattik. Büyük bir felaket yasadik. Hayatini kaybedenlerin ailelerine bassagligi diliyorum. Birçok arkadasimizi, tanidigimizi kaybettik. Üzgün oldugumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Bu süreçte futbola motive olmanin kolay olmadigini aktaran Muslera, "Lige devam etmek tabii ki kolay degil. Bugün zorlandik fakat kazanmaya devam etmeyi basardik. Önemli olan da bu yolda devam etmemiz gerekiyor." diye konustu.

Fernando Muslera, takimin saglik ekibinin önemli destegiyle sakatligini daha erken atlattigini belirterek, "Fizyoterapistlerle, doktorlarla, kaleci hocamizla birlikte çalistigimiz için bu maça gelebildim. Doktorlar 4-5 hafta demisti. Ben de 4. haftada geri dönebildim. Kendimi iyi hissettigim zaman geri dönmeyi basardim." ifadelerini kullandi.

Uruguayli kaleci, sampiyonlukla ilgili konusmak için henüz erken oldugunu ve önlerinde birçok maçin bulundugunu dile getirdi.


- "Her zaman Galatasaray'in bir parçasi olacagim"

Fernando Muslera, uzun yillardir Galatasaray'da forma giydigini hatirlatarak, sunlari kaydetti:

"2011'den beri buradayim, ailemi burada kurdum, birçok arkadasim oldu. Buraya gelmenin dogru karar oldugunu düsünüyorum. 2024'e kadar kontratim var. Fakat Galatasaray benim için böyle bir sey degil. Tabii ki de vücudum el verdigi sürece oynamaya devam edecegim. Fakat oyuncu olarak olmasa da her zaman Galatasaray'in bir parçasi olmaya devam edecegim. Türkiye'nin de parçasi olmaya devam edecegim."