Çaykur Rizespor'da kalecilerin sakatligi düsündürüyorMuhittin Sandikçi

Çaykur Rizespor'da kalecilerin sakatligi düsündürüyorMuhittin Sandikçi

RIZE (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un üç kalecisi de sakatliklari nedeniyle tedavi görüyor.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaskani ve Saglik Komisyonu Baskani Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptigi yazili açiklamada, ligde son oynanan Manisa FK maçinda sakatlanan kaleci Abdullah Yigiter'in fibula saft kirigi teshisiyle tedavisine baslandigini belirtti.

Türüt, kaleci Tarik Çetin'in Yilport Samsunspor, Zafer Görgen'in ise Eyüpspor maçinda sakatlandigini animsatarak, Abdullah ile birlikte takimdaki üç kalecinin de forma giyecek durumda olmadigini vurguladi.

Kalecilerin saglik durumlarina iliskin Türüt, su degerlendirmede bulundu:

"Manisa FK maçinin 60. dakikasinda sanssiz bir sakatlik yasayan kalecimiz Abdullah Yigiter'e ilk müdahale saha içerisinde saglik ekibimiz tarafindan yapilmis olup, fibula saft kirigi teshisiyle tedavisine Rize Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde devam edilmektedir. Eyüpspor maçinda kasik bölgesinde grade 2 yaralanmasi olan kalecimiz Zafer Görgen'in 3-4 hafta içinde takimla çalismalara baslamasi beklenmektedir. Yilport Samsunspor maçi sonrasi sakatlanan kalecimiz Tarik Çetin'in ise tedavisi devam etmektedir. Saglik ekibimiz, yogun sekilde çalismalarini yürütmektedir."

Türüt, ayrica defans oyuncu Oguz Ceylan ve orta saha oyuncusu Emircan Altintas'in da tedavilerinin sürdügünü kaydetti.

Hafta sonu oynanacak Beyçimento Bandirmaspor maçinda genç kaleci Emre Ezen'in forma giymesi bekleniyor.