Bakan Kasapoglu, Izmir'de gençlik merkezi açilisi yaptiAli Korkmaz

Bakan Kasapoglu, Izmir'de gençlik merkezi açilisi yaptiAli Korkmaz

IZMIR (AA) - Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Izmir'de Menderes Gençlik Merkezi'nin açilisini gerçeklestirdi.

Burada yaptigi konusmada Bakan Kasapoglu, "Gençler neredeyse biz oradayiz. O yüzden bugün sizlerle beraberiz." dedi.

Türkiye genelinde 500'ün üzerinde gençlik merkezi, 300'den fazla da genç ofis bulundugunu belirten Kasapoglu, "Bu güzel tesis, gece gündüz sizin hizmetinizde. Inaniyorum ki sizler buralari kullandikça, buralar daha da güzellesecek. Bizler de daha mutlu olacagiz. Iste gençlerimizin anneleri, babalari burada. Onlar da mutlu. Onlarin mutlulugu gözlerinden okunuyor." ifadelerini kullandi.

Tüm Türkiye'de oldugu gibi Izmir'de de hizmet siyasetini birlikte büyüteceklerini aktaran Kasapoglu, "Bu gençlerin gözündeki isiltiyi, yüreklerindeki sevinci birlikte büyütecegiz öyle degil mi? Bu tesis, gençlik merkezimiz; salonlariyla, egitim alanlariyla, faaliyetleriyle, tüm imkanlariyla Menderes için, Izmir için, güzel ülkemiz için hayirli olsun." diye konustu.

Kasapoglu, konusmasinin ardindan halk oyunlari gösterisi sunan gençlerle tesisin açilisini gerçeklestirdi. Daha sonra tesisi gezen Bakan Kasapoglu, merkezde yürütülen müzik, drama, halk oyunlari gibi branslarin derslerini bir süre takip etti.

Bakan Kasapoglu, açilisin ardindan Küner Mahallesi'nde vatandaslarla bir araya geldi.