BEDAS, Ramazan'da 16.00 ile 09.00 saatleri arasinda planli bakim ve onarim çalismasi yapmayacakGökçe Topbas

BEDAS, Ramazan'da 16.00 ile 09.00 saatleri arasinda planli bakim ve onarim çalismasi yapmayacakGökçe Topbas

ANKARA (AA) - Bogaziçi Elektrik Dagitim (BEDAS), Ramazan ayi boyunca iftar ve sahurda tüketicilerin enerji sikintisi yasamamasi için önleyici tedbirlere agirlik vererek,16.00 ile 09.00 saatleri arasinda planli çalismalarini iptal edecek.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, BEDAS, bu yil 23 Mart Persembe günü baslayacak olan Ramazan'da tüketicilerin enerji sikintisi yasamamasi için çalismalarinda düzenlemeye gitti.

Bu kapsamda sirket, acil müdahale gerektiren durumlar hariç olmak üzere planli çalismalari gündüz saatlerinde gerçeklestirecek. Bu arada Ramazan'da gün içinde yapilmasi zaruri olan planli çalismalarda da sürenin minimum düzeyde tutulmasina gayret edilecek.

Ayrica sirket, arife günü ile birlikte 20-23 Nisan tarihleri arasinda kutlanacak olan Ramazan Bayrami'nda da yine planli bakim ve onarim çalismasina gitmeyecek.

Istanbul Avrupa Yakasi'nda 5,3 milyondan fazla aboneye elektrik dagitim hizmeti verirken en büyük önceligin yüksek müsteri memnuniyeti oldugunun belirtildigi açiklamada , sunlar kaydedildi:

"Sahada ve operasyon merkezinde görevli çalisanlarimiz 7 gün 24 saat esasli olarak yük akislarini izleyip kesintilere en kisa sürede müdahale ederken düzenli bakim çalismalari ile yasanabilecek olasi kesintilerin de önüne geçiliyor. Ramazan ayi boyunca da mevcut saha ve operasyon merkezi çalisma düzenimiz üç vardiya düzeninde gerçeklestirilecek. Her resmi tatilde oldugu gibi Ramazan Bayrami'nda da planli çalismalara ara verilecek olup, bayramin sona ermesi ile birlikte çalismalarimiza devam edilecek. Istanbul Avrupa Yakasi'nda yer alan 15 Isletme Müdürlügü ve 23 Ariza Onarim Bakim (AOB) biriminin yer aldigi lokasyonlarda konuslanan saha ekiplerimiz, meydana gelen kesintilere en kisa sürede müdahale ederek abonelerimizin Ramazan boyunca ve bayramda enerji ile ilgili herhangi bir sikinti yasamamasina destek verecek."