Ata Ittifaki'nin cumhurbaskani adayi Ogan: "Milletimizin hayrina neyse o konuda karar alacagiz"Muhammed Nuri Erdogan

Ata Ittifaki'nin cumhurbaskani adayi Ogan: "Milletimizin hayrina neyse o konuda karar alacagiz"Muhammed Nuri Erdogan

ANKARA (AA) - Ata Ittifaki'nin cumhurbaskani adayi Sinan Ogan, "Milletimizin hayrina neyse o konuda karar alacagiz." dedi.

Ogan, Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonuçlarini takip ettigi otelde basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Seçimlerin ikinci tura kaldigini belirten Ogan, "Milletimize hayirli olsun. Bundan sonra zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bize oy veren, bizi bu noktalara tasiyan her bir vatandasimiza tebrik ve tesekkürlerimi iletiyorum. Zor sartlarda seçim çalismasi yürüttük ve bugün Türkiye'deki seçim sonuçlarini dogrudan etkileyecek bir noktaya geldik. Bunu, kendi adimiza basari olarak görüyorum. Aslinda bizim bekledigimiz oy daha da üstteydi. Ancak Türkiye'deki seçim sartlari malum, o sebeple de bununla ilgili degerlendirmemi daha sonra yapacagim." diye konustu.

Ogan, 1-2 gün içerisinde hizli bir sekilde Ata Ittifaki genel baskanlariyla bir toplanti yapacagini söyledi.

Tabanla görüsmeler yapacagini aktaran Ogan, sunlari kaydetti:

"Imza veren arkadaslarimizin temsilcileriyle ve kanaat önderleriyle toplantilar yapacagim. Buna göre de bir netice belirleyecegiz. Bu neticenin durumuna göre de yol haritamizi ortaya çikaracagiz. Ondan sonra da önümüzdeki 14 günlük süre içerisinde biz de üzerimize düseni yapacagiz. Dolayisiyla milletimiz müsterih olsun, Türkiye'nin asla bir krize düsmesine müsaade etmeyecegiz. Bu seçim göstermistir ki bu seçimin en istikrarli davranani biz olduk. Bu seçim sürecini en dogru yöneten biz olduk. Tutundugumuz tavirla da seçim sonuçlarini dogrudan etkiledik ve degistirdik. O sebeple de önümüzdeki süreçte biz bu tavrimizi devam ettirecegiz ve milletimizin hayrina neyse o konuda karar alacagiz."