Adliyeler engelli dostu projelerle yenileniyorMuhammed Nuri Erdogan- Adalet Bakani Yilmaz Tunç: - "Adliyelerde engelli vatandaslarimiza yönelik proje ve uygulamalarimizi hayata geçirerek, islemlerini kolayca yapabilmelerini sagliyoruz"

Adliyeler engelli dostu projelerle yenileniyorMuhammed Nuri Erdogan- Adalet Bakani Yilmaz Tunç:
- "Adliyelerde engelli vatandaslarimiza yönelik proje ve uygulamalarimizi hayata geçirerek, islemlerini kolayca yapabilmelerini sagliyoruz"

ANKARA (AA) - Adalet Bakani Yilmaz Tunç, adliyelerde engellilere yönelik proje ve uygulamalari hayata geçirerek, islemlerini kolayca yapabilmelerini sagladiklarini bildirdi.

Adalet Bakani Tunç, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla yaptigi yazili açiklamada, adli hizmetlerde erisilebilir adalet anlayisiyla hareket ettiklerini belirtti.

Adliyelerde engellilere yönelik proje ve uygulamalari hayata geçirerek, islemlerini kolayca yapabilmelerini sagladiklarini aktaran Tunç, "Engellilere özel birimlerimiz hizmetleriyle engellilerimizin is ve islemlerini en kisa sürede hizlica yapmalarini sagliyor." ifadesini kullandi.

Bakan Tunç, engellilere yönelik özel hizmetlerin sosyal devlet anlayisiyla yürütüldügünü ve adliyelerin engelli dostu projelerle donatildigini belirterek, engellilerin hayat standartlarini iyilestirmek, toplumsal hayata etkin katilimlarini saglamak amaciyla çalismalarini kesintisiz sürdüreceklerini aktardi.

Ayrica Bakanliktan yapilan açiklamaya göre, adalete erisimin güçlendirilmesi ve esit biçimde saglanmasi amaciyla adliyeler engelli dostu projelerle yenilenmeye devam ediyor.