Adana'da otobüs duraginda birlikte kaldigi evsizi darbederek öldürdügü iddia edilen zanli tutuklandiYusuf Koyun- Olay ani cep telefonu kamerasiyla kaydedildi

Adana'da otobüs duraginda birlikte kaldigi evsizi darbederek öldürdügü iddia edilen zanli tutuklandiYusuf Koyun- Olay ani cep telefonu kamerasiyla kaydedildi

ADANA (AA) - Adana'nin merkez Seyhan ilçesindeki bir otobüs duraginda birlikte kaldigi kisiyi darbederek öldürdügü iddiasiyla gözaltina alinan zanli tutuklandi.

Resatbey Mahallesi Inönü Caddesi'ndeki kapali otobüs duraginda kalan ve evsiz oldugu ögrenilen Ilker Kattar (53), vatandaslar tarafindan yerde hareketsiz yatarken bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi.

Saglik ekiplerinin kontrol ettigi Kattar'in hayatini kaybettigi belirlendi. Kattar'in cesedi, otopsi için Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekipleri, yaptiklari arastirmayla Kattar'in kendisi gibi evsiz olan baska biri tarafindan darbedildigini tespit etti.

Süphelinin Kattar’i darbettigi bir vatandas tarafindan cep telefonuyla kaydedildi.

Polis ekipleri, görüntülerden yola çikarak eskalini belirledigi süpheli Murat U'yu (57) yakaladi.

Zanlinin ifadesinde, maktulün durakta sigara içtigini, bu durumdan rahatsiz oldugunu, uyarisini dikkate almayinca tartistigini ve kavga ettigini iddia etti.

Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli Murat U, çikarildigi nöbetçi hakimlikçe tutuklandi.

Vatandasin cep telefonuyla kaydettigi görüntülerde Murat U'nun Kattar'i darbetmesi ve baska birinin araya girmesi yer aliyor.