Adana Demirspor "Avrupa hayali"nin pesindeEren Bozkurt- Teknik Direktör Vincenzo Montella:"Yukaridayiz ve hayallerimizin pesinden gitmeye devam edecegiz"- Senegalli forvet Cherif Ndiaye:"Hedefimiz öncelikli olarak Avrupa'ya gidebilmek. Bu dogrultuda çalisiyoruz"

Adana Demirspor "Avrupa hayali"nin pesindeEren Bozkurt- Teknik Direktör Vincenzo Montella:"Yukaridayiz ve hayallerimizin pesinden gitmeye devam edecegiz"- Senegalli forvet Cherif Ndiaye:"Hedefimiz öncelikli olarak Avrupa'ya gidebilmek. Bu dogrultuda çalisiyoruz"

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, Avrupa hedeflerine odaklandiklarini belirterek, "Hayallerimizin pesinden gitmeye devam edecegiz." dedi.

Süper Lig'de 14 galibiyet ve 9 beraberlike topladigi 51 puanla 4. sirada yer alan Akdeniz ekibinin Italyan teknik direktörü Montella, AA muhabirine, 5-0 üstünlükle ayrildiklari Kasimpasa maçinda önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Kasimpasa maçini kapatarak Arabam.com Konyaspor maçina odaklandiklarini vurgulayan Montella, yesil-beyazlilarla önemli bir karsilasmaya çikacaklarinin altini çizdi.

Montella, kalan 9 haftalik süreçte maç maç ilerlemek istediklerini anlatarak, söyle konustu:

"Yukaridayiz ve hayallerimizin pesinden gitmeye devam edecegiz. Belki de takvim bizi biraz daha sevebilirdi. Bazen oynadik sonra oynayamadik. Maç ritmini tekrar yakalamak için ugrasmak zorunda kaldik. Bu sekilde bir periyoda girdik. Çalismalarimiza devam ediyoruz. Burada oldugumuz için de istedigimiz hayallerin pesinden kosmayi tabii ki de birakmayacagiz. Konyaspor ve Kayserispor maçlari zorluk derecesi önemli iki karsilasma. Puanlarimizi istiyoruz, hem zirvede kalmak hem de hayallerimizin pesinden gitmek istiyoruz."

- "Hedefimiz Avrupa'ya gidebilmek"

Senegalli 27 yasindaki forvet Cherif Ndiaye de Kasimpasa maçinda güzel bir galibiyet aldiklari için mutlu olduklarini belirtti.

Kasimpasa maçinda takim olarak iyi mücadele ettiklerinin altini çizen Ndiaye, aldiklari güzel skorun bunun yansimasi oldugunu ifade etti.

Devre arasinda Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Port'tan satin alma opsiyonlu kiralik olarak mavi-lacivertli takima gelen Ndiaye, takimdaki birçok oyuncunun Fransizca bilmesinin kendisine olumlu yansidigini aktararak, "Ayrica Badou Ndiaye'nin de takimda olmasi benim için önemli bir etken oldu. Kendisiyle daha önceden tanisiyorum. Saha içindeki ve saha disindaki adaptasyonumda çok yardimci oldu. Takim olarak iyi oynadigimiz zaman birlikteligimiz de ayri bir noktaya geliyor. Takim içindeki uyumun çok iyi oldugunu, adaptasyon sorunu yasamadigimi söyleyebilirim." diye konustu.

Cherif Ndiaye, takim hedefleri dogrultusunda maç maç ilerlediklerini vurgulayarak, söyle devam etti:

"Hedefimiz öncelikli olarak Avrupa'ya gidebilmek. Bu dogrultuda çalisiyoruz. Bir haftada 3 maç oynayacak olmamiz zor olabilir ama bu futbolun içerisinde var. Biz de bunlari maç maç degerlendirip o sekilde konsantre oluyoruz. Umarim iyi sonuçlar elde edip hedefimize ulasiriz. Arabam.com Konyaspor maçi kolay olmayacak, zor oldugunu biliyoruz. Oradan 3 puanla ayrilmak istiyoruz. Bunun için de öz güvenimiz oldukça var. Hocamiza güveniyoruz, uyguladigimiz taktige ve kendi kalitemize de güveniyoruz. Güvenli bir sekilde oradan 3 puan almak istiyoruz."

- Rodrigues: "Elimizden gelen her seyi yapacagiz"

Portekizli 29 yasindaki sol bek Kevin Rodrigues de son 9 haftaya girdiklerini ve her karsilasmaya final maçi olarak baktiklarini ifade etti.

Ligdeki durumlarinin iyi oldugunu animsatan Rodrigues, sunlar kaydetti:

"Gayet iyi hissediyoruz ve elimizden gelen her seyi yapacagiz. Zor bir maç olacak. Iyi oynayan bir takimla karsilasmaya gidiyoruz. Kendi evlerinde olacaklar. Deplasman her zaman biraz daha komplike görünebilir ama biz elimizden gelen her seyi yaparak istedigimiz sonucu alacagiz."